Bookning af sommerhuse:
 
sommerhus

Kapsejlads

Sejlsportsligaen

Så er første afdeling af sejlsportsligaen afviklet. Interesserede har kunnet følge med på klubbens facebookside, eller på Sejlsportsligaens facebookside.

Det blev et flot resultat for SAS og de unge sejlere Laura, Casper og Nikolaj viste virkelig hvad de kan. Lørdagen bød på meget let vejr, mest søndagen bød på al den vind der manglede lørdag. Det blev også til en badetur til Claus pga en spilerkæntring midt i et pust. Check 1:05 inde i videoen.

Samlet blev det til en 9. plads blandt de 18 hold efter en serie på 1,2,2,3,4,5,5,6,6. Resultater og sejladser kan genses på SAP-siden.
 
Maiken var med som bådfører på en RIB og fik mange gode oplevelser og erfaringer med tilbage.
 
Sejlsportsligaen er st rigtigt godt koncept, hvor der sejles meget tæt på land, og løbende skiftes ud i besætningerne. Det betyder at der maksimalt sejles 2 sejladser i træk, og selvom det er korte sejladser, er det meget aktionfyldte sejladser og en pause er derfor kærkommen. Samtidig møder man på land de andre holds sejlere med gode muligheder for at drøfte oplevelser og give/få erfaring fra hinanden.
 
Der er dommer med på vandet, og alle situationer dømmes derfor straks, og erfaringerne fra disse deles gladeligt sejlerne imellem.
 
Alt er krydret med mad og drikke til sejlere og et gode sammenhold klubberne imellem. Der er altså ikke nogen hooligans eller klubfighter andet på et venskabeligt plan. Et koncept som skal opleves at alle som blot overvejer det.
 
Check billeder på Sejlsportsligaens Facebook-side

Skælskør sejler i Australien

31.december 2014 
Mads Brockhuus deltager som en af 5 danske
OK jolle sejlere i VM, som sejles ud for Melbourne.


se resultaterne her

Træning i efteråret og vinteren


14. september 2014
 
Sæsonen falder på hæld, og det er tid til at komme igang med efterårstræningen. Erfarne juniorer har muligheden for at træne sammen med senior jollesejlerne, men også kølbådssejlere kan komme med i en lånt jolle. Enten OK eller Laser jolle.

Som sidste år starter vi kl 9 på søndagene i oktober og november. Alle sejlere er velkomne - jollesejler/ejer eller ej.

Der bliver træning på en kort opned bane på fjorden, så der bliver masser af sjov action.

Start proceduren forventes igen at blive med lyd på :
3. minutter før start(kort),
1 minut før start(Lang),
start(kort).

For mere info - kontakt gerne Mads Brockhuus på mads@brockhuus.dk

Jazz vinder sølv

19. august 2014
I den forgangne uge har Bjarne Venø Petersen deltaget i DM for BB10 meter i Skive. Bjarne og besætningen: Lars Jensen, Søren Molter Hansen og Claus Møller Christensen viste klart, at de hører til i front hos BB10 meterne. Der blev sejlet 8 sejladser og sejladserne blev vundet af Theis Palm og Bjarne  i forholdet 6/2. Theis sejlede flot og inden sidste sejladsdag, skulle meget gå galt for Theis, hvis Skælskør-båden skulle hente ham.
 
(Foto Skive Sejlklub)
 

OK sejlere kæmper om DM for OK

17. august 2013
SAS har også 2 sejlere med ved OK jolle DM som sejles i Bønnerup Strand Sejlklub.
hele 46 deltagere er med og efter de første 5 sejladser ligger Lars Due nr. 26 og Mads Brockhuus nr. 33. Begge har en DNC i henholdsvis første og 5. sejlads. Lars har derudover en disk for sort flag og det bliver jo dermed til nogle point. Afgørelsen falder søndag.
 
Begge ønske en god dag - følg dem her

Tillykke med Danmarksmesterskabet

17.august 2013
torsdag den 15. august startede kampen om det danske mesterskab for BB10 meter i Korsør. 16 både stillede op og allerede fra første sejlads viste nogle at de ville være med helt fremme. En af dem var Jazz fra Skælskør. Bjarne Venø Petersen, Lars Jensen, Søren Molter Hansen og Claus Møller Christensen som med en 4. plads ikke ville give sig uden kamp.
De næste 5 sejladser stod der så fuldstændig Jazz på, og selv en for tidlig start i lørdagens første sejlads fik ikke bestimingen til at ryste på hånden. Sidste sejlads blev også vundet og med samlet 10 point var der god afstand til nr 2 og 3 og det danske mesterskab var dermed en realitet.
 
Tillykke til alle 4
 
se mere her

SAS sejler vinder Fyn Rundt

10. Juni 2013
Den klassiske kapsejlads Fyn Rundt, er i år vundet af en sejler fra Skælskør. Hurtigste båd efter DH blev BB10 meteren Jazz, ejet og sejlet af Bjarne Venø Petersen. 
Vi ønsker ham og besætningen et stort tillykke - se mere på minbaad

Indbydelsen til Ehlers Cup er klar

8. april 2013
Så er indbydelse og sejladsbestemmelser klar til denne sæsons onsdagssejladser. Nu mangler vi blot, at du tilmelder dig sejladserne lohfertwagner@hotmail.com eller på opslag i klubhuset. Det er vigtigt, at du giver følgende oplysninger:

Certifikat nr. / bådnavn / type/ sejl nr. og skippers navn.

Husk at forny din kapsejladslicens for 2013.

Har du lyst til at hjælpe til på dommerbåd eller i andre funktioner, skal du være mere end velkommen. Jo flere vi er om at løse opgaven, desto nemmere bliver det. Ring til tlf. 40321424.

Tilmeld dig hurtigt og senest 25. april, så vi kan nå at lave en løbsinddeling. Første sejlads er 1. maj kl. 19.

Kapsejladsudvalget.

Tak til alle frivillige ved Harboe Cup

1. oktober 2012
Efter en weekend med 340 sejlere + trænere og familie, er det tid til at puste ud og få ryddet vores klub, så den igen ligner sig selv. TAK til alle involverede for den store indsats, vi har igen alle fået ros. Både på land og på vand har der været stor tilfredshed med stævnet, og mange har igen sagt at vi ses igen i 2013.

Husk at det altid er sidste weekend i september - 28-29 september 2013 - at vi igen kan byde velkommen til vores lille men meget aktive klub.
Nyt fra naboklubber
27.juni 2012
Korsør Sejlklub har offentliggjort program for Agersø rundt med respiten forud Info om sejladsen kan findes på Korsør Sejlklubs hjemmeside.
 
Og check videoen om Bisserup på sejlunionens hjemmeside

Ærgerlig BFD til under DM for Folkebåde

6. juni 2012
Søren Kæstel, Karl-Erik Svarre Nielsen og Jens Løppenthin blev diskvalificeret i næst sidste sejlads ved årets DM for Folkebåde i Faaborg.
Søren og co lå ellers efter første dag som en flot nr. 1 og inden de sidste sejladser fredag og lørdag lå de stadig med helt fremme i feltet.
 
Mesterskabet kunne reelt afgøres mellem 5 både, og Skælskør-båden trak desværre des korteste strå da de fik stukket snuden for langt frem i 6. sejlads og blev noteret for en BFD. 7. sejlads bød også på en skuffende 35. plads og de sluttede dermed som nr. 6 samlet.
 

Prøv en OK jolle

12. juni 2012
Medlemmer som har lyst til at prøve jollesejlads har nu gode muligheder. Mads Brockhuus har 2 joller stående i SAS og tilbyder interesserede en tur. Mads sejler mandage aftener, så kølsvingere der deltager i Ehlers cup samtidig kan træne i OK jolle.

Mads kan kontaktes på mads@brockhuus.dk eller 40430761
Kapsejladsafdelingen er ansvarlig for vores kapsejladser. Både den ugentligt 'Onsdagskapsejlads', klubmesterskab, Agersø Rundt og Harboe Cup.
 
Her på siden kan du finde oplysninger om de forskellige arrangementer efterhånden som der kommer nyheder om dem. 

Langdistance kapsejlads i Gilleleje Sejlklub

24. april 2012
Gilleleje Sejlklub (GSK) arrangerer igen i år en langdistance kapsejlads. I år finder den sted d. 16. juni 2012.
 
Interesserede kan se mere på GSK's hjemmeside og her.

Endnu et DM til SAS sejler

18. juli 2010
Lars Jensen var med på den vindende båd ved årets DM for Folkebåde mens Søren Kæstel, Jens Løppenthin og Karl-Erik Svarre Nielsen sluttede på en 5. plads.
 
Det tyder godt for de 2 store Folkebådsstævner vi selv afholder - og mon ikke vi også her skal holde øje med de 2 både 'Joker' og 'Sif'.