Bookning af sommerhuse:
 
sommerhus

Kapsejlads

Sejlsportsligaen

Så er første afdeling af sejlsportsligaen afviklet. Interesserede har kunnet følge med på klubbens facebookside, eller på Sejlsportsligaens facebookside.

Det blev et flot resultat for SAS og de unge sejlere Laura, Casper og Nikolaj viste virkelig hvad de kan. Lørdagen bød på meget let vejr, mest søndagen bød på al den vind der manglede lørdag. Det blev også til en badetur til Claus pga en spilerkæntring midt i et pust. Check 1:05 inde i videoen.

Samlet blev det til en 9. plads blandt de 18 hold efter en serie på 1,2,2,3,4,5,5,6,6. Resultater og sejladser kan genses på SAP-siden.
 
Maiken var med som bådfører på en RIB og fik mange gode oplevelser og erfaringer med tilbage.
 
Sejlsportsligaen er st rigtigt godt koncept, hvor der sejles meget tæt på land, og løbende skiftes ud i besætningerne. Det betyder at der maksimalt sejles 2 sejladser i træk, og selvom det er korte sejladser, er det meget aktionfyldte sejladser og en pause er derfor kærkommen. Samtidig møder man på land de andre holds sejlere med gode muligheder for at drøfte oplevelser og give/få erfaring fra hinanden.
 
Der er dommer med på vandet, og alle situationer dømmes derfor straks, og erfaringerne fra disse deles gladeligt sejlerne imellem.
 
Alt er krydret med mad og drikke til sejlere og et gode sammenhold klubberne imellem. Der er altså ikke nogen hooligans eller klubfighter andet på et venskabeligt plan. Et koncept som skal opleves at alle som blot overvejer det.
 
Check billeder på Sejlsportsligaens Facebook-side