Junior / SB20

SB20

Sejlsportsligaen

Så er første afdeling af sejlsportsligaen afviklet. Interesserede har kunnet følge med på klubbens facebookside, eller på Sejlsportsligaens facebookside.
 
Det blev et flot resultat for SAS og de unge sejlere Laura, Casper og Nikolaj viste virkelig hvad de kan. Lørdagen bød på meget let vejr, mest søndagen bød på al den vind der manglede lørdag. Det blev også til en badetur til Claus pga en spilerkæntring midt i et pust. Check 1:05 inde i videoen.
 
Samlet blev det til en 9. plads blandt de 18 hold efter en serie på 1,2,2,3,4,5,5,6,6. Resultater og sejladser kan genses på SAP-siden og mere kan læses her

2 nye både

SAS har nu fået 2 SB20 sportsbåde. Bådene skal bruges til junior og ungdomssejlads, til sejlerskolen og til at træne til sejlsportsligaen.
 
Bestyrelsen fastsætter et sæt anvendelsesregler, men målet med bådene er mere aktivitet og  det vil reglerne understøtte. 
 
Bådene er anskaffet med støtte fra:
 
Den A P Møllerske Støttefond
Nordeafonden
Slagelse Kommune
Ellegaard Göttingen Minipigs
 
 
SB20 er en sportsbåd, som typisk sejles af 4 personer. Der hænges ikke i båden, som på kryds har ca. 27 kvm sejl i storsejl og fok, mens genakkeren er på 46 kvm. 
 
 
 
Og nedenfor findes links til flere film med bådtypen.