Legeflåden i avisen

Legeflåden er flot omtalt i Skælskør Avis
 
 
 
Og tidligere i Sjællandske
Så er beddingsvognen igen i klubben.
 
Beddingsvognen var ikke sikker nok til at vi kunne gå sæson 2016 i møde. Derfer er der lavet en ny, og den kom til klubben i denne uge.
 

Billeder af legeflåden

 
Legeflåden er godt undervejs. Med god hjælp fra bla. Niels Hahn Andersen, har Lars Ellegaard snart en færdig legeflåde stående i laden. Midlerne til Legeflåden kommer bla. fra Slagelse Kommune (til Skælskør Lokalråd som har videregivet støtten til SAS), Maritimt Vestsjælland, Skælskør Turisme, Trelleborgfonden og Holsteinborg Fonde.
 
Projektgruppen består af Marinus Møller, Mikal Herløw, Ole Mouridsen, Anne Rygaard, 2 x Peter og Lars Ellegaard. Derudover har Jørgen Sonne og Hugo Mortensen har også bistået.
Vi er så heldige at have fået lov at benytte et hjørne af en ny hal, som ejeren endnu ikke havde taget i anvendelse, hvorfor han endnu ikke savner pladsen så meget, selvom de tre flådesektioner fylder godt. 

Agter sektionen er ”grovfærdig” og ligeså er pumpesektionen. Styrehuset med bro færdiggøres i nær fremtid og kølen til bovsektionen er lagt, nu er jagten på bovsprud og trawl net gået ind. Siden kommer master og kranstolpe, bænke, rebstiger, sejl faldunderlag, inddækning af dæksbassin og montage af pumpe og pumpehus. Der er et stykke vej endnu, men det nås inden foråret. Bygning af flåden sker af frivillige, hvor Niels Hahn Andersen har givet en stor hånd.
 
Flåden kommer til at ligge i hjørnet ved bro 3 og jollepladsen, på 3 pladser som ikke kan lejes ud pga. den lave dybde.

Jubiæumsbog og artikler

 
Vi har fået produceret en jubilæumsbog, som medlemmerne frit kan afhente i klubhuset.
 
Flere medier har skrevet om vores jubilæum - læs artiklerne her:
 

Flot start på sæson nummer 101

Lørdagens start på SAS's jubilæum og sæson nr. 101, viste SAS fra sin aller bedste side. Godt nok kunne solen have været fremme, men den ville have haft stor konkurrence af alle de smilende medlemmer man kunne se dagen igennem. Vores huse var fyldte til sidste plads.

Under standerhejsningen leverede Formand Bjarne Venø Petersen, Line Markert fra Dansk Sejlunion og Jørn C. Nielsen fra Slagelse Idrætsråd 3 flotte taler. Og klubben blev flot begavet af både Skelskør Roklub, Sparekassen Sjælland, Dansk Sejlunion, Agersø Bådelaug og Slagelse Kommune.

Flotillesejladsen var et dejligt syn, med en skøn blanding af motorbåde, sejlbåde og joller.
Se alle Kai-Ole Mortensens flotte fotoserie eller Hans Christensens flotte fotoserie.

Og aftenens fest, med 150 glade deltagere som blev vidne til flere flotte taler, god underholdning af Steen Andresen, musik, dans og ikke mindst en flot tale og STOR gave fra Harboes Bryggeri. Alle festede og nød den gode mad, tilberedt af Gunner Hansen.

Søndag var Claus Møller Christensen i DR P4 Sjælland i anledning af jubilæet.

Generalforsamling i SAS

5. februar 2015
Der indkaldes til generalforsamling i SAS. Generalforsamlingen afholdes tirsdag den 24. marts kl. 19 på Skælskør Bibliotek.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Indkaldelse til generalforsamling indrykkes tillige i Ugenyt den 18. februar. 2015

Se annoncen her

Køb sejlerleksikon billigt i SAS

24. december 2014

Fik du ikke årets julegave for e sejlereinteresserede, kan den købes i klubben. 'Lystsejlerens leksikon' er kommet og kan købes i mange boghandlere til kr. 399. MEN du kan som medlem af SAS købe det for KUN kr. 250.

Få svar på hvad Williamson`s turn, kabelslået tov, trekanthat, luggersejl, klædekølle, elefantfod eller violinstag er.

Se mere om leksikonet her.

Jesper Vind Andersen kan kontaktes hvis du er interesseret i at købe et eksemplar til den fordelagtige pris.

Husk elmåler i vinterperioden

 
Husk at bruge elmåler, som beskrebet i vores vedtægter. I vinterperioden 16. november . 31. marts, skal der altid anvendes måler, når der bruges strøm fra klubbens standere/anlæg.
 
Det samlede elforbrug for både sommer-og vinterperioden skal bådejeren sørge for at aflæse 1 april, hvorefter forbrug og målertal sendes til brokaptajnen (omou@live.dk) senest d. 15 april.
 
 

Forlængelse af havneaftale med Næstved Sejlklub

8. marts 2014
Der er igen i år indgået aftale mellem SAS og Næstved Sejlklub om at ligge gratis i hinandens havne i op til 2 dage. For at kunne udnytte aftalen er det stadig stander og frihavnsordningens mærke som synligt på båden giver adgang til at udnytte aftalen.

Det er Næstveds 3 havne der er med - den inden broen, den efter broen og yderhavnen.
 
Desværre eksisterer der ikke en tilsvarende aftale med Korsør Sejlklub.
Sidste nyt fra Slagelse Kommune
 
28. januar 2011
Sidste nyt fra Slagelse Kommunes projekt Maritimt Knudepunkt er netop offentliggjort og kan ses her. Spændende læsning som viser god interesse for Skælskør fra den brugerundersøgelse som blev foretaget i sommer.

Til gæster

Velkommen i vores havn. Vi håber du finder den ligeså hyggelig som vi gør. Tæt på havnen og klubben ligger både dejlige naturoplevelser, shoppingmuligheder og dagligvareforretninger.
 
VI er medlem af frihavnsordningen og vores klubhus, badefaciliteter og grillplads er til fri afbenyttelse. Du har også mulighed for at låne en cykel, så Skælskør og omegn kan opleves - eller blot til en indkøbstur.
 
I klubhuset findes oversigt over byen og forretningerne og på bagsiden er gode forslag til cykelture i nærheden.