TAK FOR SÆSON 2018
Først og fremmest - TAK for en dejlig sæson.
Herligt at se alle jeres unge Søstjerner og Sejlere hygge sig sammen og udvikle sig. Især mange af Sejlerne har udviklet sig utroligt meget.
Vi arbejder på at komme i svømmehalen 2-3 gange i løbet af vinteren. Her er alle velkommen, store som små med familier. Mere om det senere her på siden.
Vintertræning for Sejlerene én gang om måneden, kommer der også noget ud om senere.
HUSK at sætte kryds i kalenderen på følgende dage :
- Lørdag d. 20. oktober kl. 14.00 er der standernedhaling hvor klubmesteren i Junior afd. tager klubstanderen ned og får den med hjem. Mere herom på www.sejlsas.dk
- Søndag d. 21. oktober kl. 10.00 mødes vi i klubben og pakker sammen for vinteren. Joller og udstyr skal vaskes og lægges på plads. Flydebro hives op. Kom og hjælp så går det hurtig. Det forventes alle kommer og giver en hånd.
- 26. oktober kl. 17.30 til 22.00 har vi et hyggearrangement. Se opslag herunder fra Charlotte B Brodersen. Her er alle velkommen. Jeg tænker I gerne må tilmelde jer direkte til Charlotte i hendes post inden mandag d. 22. oktober.
Håber I alle vil støtte op om de planlagte arrangementer.
Med sejlerhilsen Ulrik
Seje juniorsejlere
3 af klubbens juniorer har været i Kerteminde for at deltage i Sailextreme2017. Stævnet er sammen med den lokale Harboe Cup årets 2 største sejlerevents for joller, og en stor oplevelse for alle deltagerne.

Fra Skælskør deltog Amalie Dige Hansen, Kristine Sams og Ida Marie Rosenstand - alle på Optimist C banen. Forsommerens lidt lunefulde vejr bød både lørdag og søndag på ganske frisk find. Lørdag kom vinden fra sydøst og sejladserne ud for Kerteminde havn foregik derfor også i høje bølger. Ida var desværre syg lørdag, men både Amalie og Kristine klarede sig flot gennem vind og bølger og kom ind med 4 flotte placeringer lørdag.

Søndagen bød på mindre vind fra morgenstunden, men den friskede pænt op over dagen, og sidste sejlads måtte aflyses p.g.a. for meget vind. Alle 3 sejlere nåede på vandet søndag og de samlede resultater var flotte med Amalie som nr. 17, Kristine nr. 24 og Ida som nr. 36 af de 42 deltagere. En flot præstation af alle.

Og på Kristi Himmelfartsdag var Malte Juul Kubel i Vallensbæk for at deltage i VSK Grandprix. Også der var vinden hård, men det skræmte ikke Malte. En flot 3. plads blandt de 6 Optimist B sejlere.

Træningstider:

Søstjerner
Torsdage kl. 17.30 - 19.00.
Første træning 17. maj 2018
 
Sejlere
Mandage kl. 18.00 - 20.00. (Jolle tilrigget og klar)
Torsdage kl. 17.00 - 19.00. (Jolle tilrigget og klar)
Første træning 19. april 2018
 
Åbent hus
9. juni 2018 kl 10 - 15
 
 
Kølbådssejlads
Onsdage fra kl. 17.30 - 21.00
Første gagn 3. maj 2018
 
Fællesspisning hver torsdag efter træning
Tilmeliding sker via facebook - denne side
Tilmelding skal ske senest dagen før.