FISKEKONKURRENCE LØRDAG DEN 6. OKTOBER 2018
Vi holder skippermøde kl. 8.30, hvor vi får en kop kaffe og en dram. Kl. 9 sejler vi ud til fiskepladserne og kl. 15 er der indvejning ved masteskuret.
Vi konkurrerer om den største fisk i vægt. Sparekassen Sjælland har doneret den nye vandrepokal og vinderen får æren af have pokalen stående i et år.
Vi spiser sammen i Multirummet kl. 18. Har vi ikke fanget nok fisk til aftensmaden, sættes plan B i gang.
Vel mødt Sussi
 
BROMBÆRTUR LØRDAG DEN 25. AUGUST 2018
I år mødes vi i Lohals og samler brombær lørdag formiddag. Vi laver marmelade af den forhåbentlige store høst. Husk at tage syltetøjsglas med.
Traditionen tro, bager vi pandekager og smager på herlighederne.
Er vejret ikke med os, sættes plan B i gang. Multirummet kl. 10 og brombærplukning på Stigsnæs.
Vel mødt Thormod
 
GRATIS NÆTTER I NÆSTVED
SAS har indgået aftale med Næstved Sejlklub om, at vi kan ligge gratis i Næstved i 2 døgn. Samme aftale er gældende for Næstved Sejlklubs medlemmer i vores havn.
 
FLERE AKTIVITETER I 2018?
Da vi ikke har et formelt aktivitetsudvalg, efterlyses ideer til aktiviteter der skaber socialt samvær. Der er sat penge af på budgettet til dette formål.
Det glade budskab sendes på mail til Per Kongshøj. Så vil han lægge det på hjemmesiden. Mail: pkm@osterstrand.dk
Jeg vil også opfordre alle til at gå på SAS Facebook og sprede budskabet her.
Bedste sejlerhilsner fra Sussi
 
OCEAN OF HOPE - 28. februar 2018
Onsdag den 28. februar 2016, havde Skælskør Amatør-Sejlklub inviteret alle kommunens borgere, til at overvære Mikkel Anthonisens foredrag ” Oceans of hope ”
Ca. 50 personer havde købt billetter, og vi besluttede at foredraget skulle foregå i klubbens lokaler og ikke i Det røde Pakhus.
Mikkel Anthonisen er en passioneret mand, der er dedikeret til at give skleroseramte håb og tro på et bedre liv med denne invaliderende sygdom.
I sin stilling som overlæge på Rigshospitalet, havde han til daglig kontakt med mennesker der havde mistet håbet og selvfølelsen og som gav ham inspirationen til at købe en 67 FT stålbåd og gøre den til et sikkerhedsmæssig forsvarligt sted at opholde sig med forskellige fysiske skavanker.
Mikkel Anthonisen er sejler og har en livslang erfaring på havet. Han fik samlet en besætning, bestående af patienter og dygtige sejlere. Projektet blev støttet økonomisk af flere store firmaer, og på rejsen rundt om jorden nåede der at komme skiftende besætning på ca. 100 personer fra 16 forskellige lande.
Jeg vil opfordre til at gå ind på YouTube og finde Oceans of Hope. Her kan i følge mange af de ture Mikkel har sejlet med skleroseramte mennesker og se hvordan de udlever deres drømme og tager ansvar for sig selv og andre.
Mikkel har et motto der er OUT INTO THE WORLD – INTO LIFE. Organisationen Oceans of hope, har flere underorganisationer rundt om i verden.
Mikkel Anthonisens næste projekt er Oceans of Hope Arctic Expedition, og som led i et træningsforløb skal båden sejle rundt i de Danske farvande. Det forventes at vi til sommer får besøg i Skælskør.
 
 
 
Kanaltur til Frankrig - 17. januar kl. 17:30
Onsdag den 17. januar var der klubaften i Multirummet. Peter og Marianne fortalte og viste en stribe lysbilleder fra deres tur til Frankrig.
Turen gik på kanaler gennem Tyskland, Holland og Belgien og vi fik et glimrende indblik i hvordan det er at blive sluset igennem kanalerne.
Aftenen startede med fransk løgsuppe og i pausen fik vi kaffe og kage.
Aktivitetsudvalget siger tak for en god aften.
PS: Se Kajs billeder på SAS-hjemmeside og på Fjæsen
 
Danske Tursejleres Sommertogt 2017
Onsdag den 7. februar 2018 er der klubaften i multirummet.
Vi starter kl. 17.30 med en anretning bestående af frikadeller og kartoffelsalat. Kristians pris er 39.00 kr. øl og vand kan købes.
Der vil som opstart være en kort præsentation af DT.
Besætningen på M/S Lone Stein vil fortælle og vise billeder om turen hvor de lå som førerbåd for 16 både.
Vi startede med samling på Omø derefter syd over til andre byer i Danmark så Tyskland, Greiswald Bugten, Polen, Bornholm, og Sverige, med slut på Agersø.
Der vil blive serveret kaffe og te i pausen. Tilmelding til Sussi pa mail: bveno@mail.dk eller tlf. 29807605
 
 
 
 
 
Opfordring til dialog fra aktivitetsudvalget
Det nuværende aktivitetsudvalg ønsker at fratræde og lade nye og yngre kræfter komme til. Vi har forhørt os flere steder, om der er nogle der kunne tænke sig at videreføre udvalget.
Der har ikke været nogle der har meldt sig, så jeg vil foreslå en dialog om hvad vi fremadrettet ønsker for vores klub.
Som jeg ser det, er aktivitetsudvalget i dag, koordinerende for fællesaktiviteter i klubben. Dette er en praktisk ordning, men ikke en nødvendighed for klubbens aktiviteter.
Vi har flere aktive grupperinger i klubben og de kan sagtens fortsætte uden et aktivitetsudvalg. En mulighed er også en koordinator fra bestyrelsen.
Vi har et meget aktivt Junior udvalg med en velfungerende afdeling af Søstjerner. Denne gruppe kan i et omfang inviterer medlemmer fra tur og kapsejlere til at deltage i aktiviteter de står for.
Vi har en meget aktiv sejlerskole. Denne gruppe af potentielle kommende sejlere, kan invitere alle klubbens medlemmer til at deltage i festlige arrangementer.
Tursejlerne er aktive ved enkeltaktiviteter, Pinsetur, Brombærtur, Fiske konkurrence, senest en dejlig tur til Vejrø.
Kapsejlerne har deres udvalg og kan fint fortsætte uden aktivitetsudvalgets hjælp.
Lur mig om ikke kreative personer fra denne gruppe af medlemmer, kan komme på aktiviteter der involverer hele klubben.
Aktivitetsudvalgets medlemmer ønsker stadig at være en aktiv del af klublivet. Vi er her stadig og vil gerne bidrage, selv om andre tager over.
Sammenkomster som, Sct. Hans fest, Standerhejsnings fest, Afrigger fest og Julefrokost, vil være oplagt at overdrage til klubbens hovmester.
Det nuværende aktivitetsudvalg, har lagt meget energi i at få alle klubbens medlemmer til at deltage i fællesaktiviteter, men da det er os alle sammen der er med til at skabe klubben, mener jeg det er vigtigt, at vi får debatten om hvordan klubaktiviteterne skal forme sig i fremtiden.
De bedste hilsner
Sussi Petersen
Brombærturen den 9. september

Vi havde en meget hyggelig dag og fik lavet dejligt brombærsyltetøj, som vi kan glæde os over når vinteren er over os. Sejlvejr blev det ikke til, men plan B virkede.

Vi kørte uden for byen, hvor Thormod havde udvalgt brombærkrattet. Nogle var flittigere til at samle bær end andre, men resultatet var fint. Multirummet viste nok en gang sin duelighed. Medens bærerne boblede i gryderne, spiste vi vores medbragte frokost. Thormod var suveræn til at lave syltetøj som blev smagt på pandekager a´la Rasmus Klump.

En del våde sejlere, kikkede forbi og fik en kop kaffe og en pandekage.
BH. Thormod og aktivitetsudvalget
 
Vejrøtur den 17.-18. juni 2017

Der var planlagt afsejling fra sejlklubben kl. 9, men der var en frisk NV vind, så vi valgte at udsætte sejladsen. Medens vi ventede på, at vinden skulle flove, blev der serveret kaffe og rundstykker i Multirummet.

Kl. 10 sejlede de første af sted, og resten fulgte efter i løbet af formiddagen. Det blev en prægtig tur, med høj sol og vinden agten ind.
I løbet af eftermiddagen var 18 både ankommet til Vejrø, og folk hyggede sig med kaffe og kage; nogle badede i havnen, og andre løb øen rundt.
 
Kl. 18 blev grillen tændt, og bordene blev stillet i rundkreds, så alle sad sammen. Efter spisning blev der tændt bål, og Ida og Jonas underholdt med sang og guitarspil. Det var en helt stille og klar sommernat, og festen fortsatte til langt ud på natten.

Søndag formiddag var der fri leg, og øens mange muligheder blev udforsket. Nogle gik rundt om øen, andre tog en cykel til øens flyveplads. Der var også kortere ture, til den nedlagte kirkegård, de økologiske grise og det fine Orangeri. Hotellet var åbent, og vi kunne se den fine vinkælder.

Efter en forfriskning var vi klar til at sejle, og vinden havde nu drejet til SV, så vi fik slæk på skøderne hjem.
 
Klik på fotos for at få fuld størrelse!
 

Dejlig sang i SAS

Aktivitetsudvalgets første arrangement samlede først ca. 25 medlemmer i klubhuset, hvor de nød den gode mad som Kristian sørgede for.
 
Herefter bød Flemming Fuglesang og Frank Guldager op til sang i Multirummet. Flemming sang med en stemme, der gjorde det muligt at alle andre kunne synge med og glemme os selv. Det var sang fra hjertet.
 
Aftenen bød på en skat af gamle og nye tekster, ledsaget af dejlig harmonika og guitar musik. Aktivitetsudvalget siger tak for sangen.

Standernedhalingsfest 29/10

Aftenen var svær at overgå. Klubhuset var fyldt til sidste plads, og det summede med glade medlemmer. Vi fik dejlig mad og drikke.
 
Tak til Kristian for en god aften.
 

Hjertestarterkursus

Sammen med hjertestarteren som Roklubben og vi har fået, har Trykfonden også løbende sponsoreret kurser i hjerte/lunge førstehjælp.
 
2. november blev sidste kursus afholdt. Roland Nielsen fra Safetygroup Aps, var en dygtig vejleder i brugen af hjertestarter og os der deltog, føler os langt bedre klædt på til at yde førstehjælp. Vi håber, at vi aldrig får brug for det, men hvis uheldet er ude, er det værste vi kan gøre, ikke at gøre noget.
 
Husk vores hjertestarter hænger på plankeværket ved masteskuret.
 
Billeder kan ses på klubbens Facebook side. Som altid fra Kai-Ole Mortensen.
 

Fiskekonkurrence den 8. september 2016 

En meget kold og noget blæsende dag, opløftet af solskin, dannede rammen om årets fiskekonkurrence.
 
12 personer i 5 både, sejlede ud kl. 9.00 og forsøgte at fange den største fisk, flest arter, flest fisk i kg og flest fisk i antal. Kl. 15.30 var der indvejning og præmieoverrækkelse.
 
Tormod og fruen vandt det hele:
 
Største fisk - en rødspætte på 690 g.
Flest arter - rødspætter, ising, skrubber, sild.
Den største vægt totalt - 6,205 kg.
Flest fisk - 15 stk.
 
Klubbens 2. vandrepokal har Tjaldur sat streg under og der vil blive anskaffet en ny, som vil starte med Tormod´s største fisk i kg.
 
Herefter tilberedte Søren Baltzer en rygeost og Mogens røg makrel. Tormod flåede alle sine fisk og de blev tilberedt til aftensmad i multirummet.
 
        

Efterårs aktiviteter

Alle har mulighed for at dygtiggøre sig i løbet af vinteren
 
Vi afholder HJERTESTARTERKURSUS sammen med Roklubben den 2. november fra kl. 14 - 17. Kurset foregår i multirumet og tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser. Tilmelding kan ske til Sussi på tlf. 2980 7605
 
Kanalskipper kursus udbydes af Danske tursejlere, og afholdes blandt andet i Skælskør. Se mere her 
 
Og hvis du vil have SRC Certifikat, er det igen muligt at tilmelde sig kursus og prøve i Skælskør. Se mere her

Brombærturen

 
Fredag og lørdag den 3. – 4. september blev den årlige brombærtur afholdt. Alle mødtes i Lohals, hvor Tormod kendte de gode steder. Der blev plukket i alt 6 kg. brombær.
 
Derefter stod programmet på kogning og tilberedning, så alle kunne få syltetøj med hjem. Tilberedningen foregik udendørs og de søde bær blev smagt kraftigt til med den gode rom.
Alle fik et glas med hjem og der var også brombærsyltetøj til de hjemmebagte pandekager.
 
Ved hjemkomst fik Hovmester Kristian også et glas til hans dessert - pandekager med is.
 
Klubhuset i Lohals, var venligst udlånt til den fælles spisning.
 
   

SRC certifikat

 
Så er det igen muligt at tilmelde sig kursus og prøve i SRC. Hvis du har en VHF med DSC er det et krav at have bestået dette kursus - så tilmeld dig - der er også et i Skælskør....
 
 

God Sankt Hans aften i klubben

 
Vi var ca. 50 medlemmer og gæstesejlere, som nød hinandens selskab og Camillas gode mad. Vi sad samlet og spiste udenfor på gårdspladsen og grillede maden i masteskuret. Da der blev lukket op for regnvejret, var alle færdige med at spise og vi kunne rykke ind i klubhuset med vores medbragte drikkevarer.
 
Jørgen Kok højnede aftenen med en underholdende båltale (som vi valgte at holde indenfor). eHerefter blev det opholdsvejr, og vi kunne gå udenfor og synge Sct. Hans visen, mens Andreas smukke heks brændte på bålet.
 
Tilslut var der kaffe og Bodils dejlige dessertkage.

Skøn aften med grill og musik

I det dejlige vejr, var vi ca. 50 der fandt sammen om grillen og bagefter i Multirummet hvor Ida, Jonas og Ulrik igen leverede en flot musikalsk oplevelse.
 
Der var stor beundring for de 3 dedikerede musikere, der har indført os i deres musikalske rum. Og som prikken over i´et, gav John os en oplevelse med sin blues og mundharmonika.

Vi siger tak for sangen.
 

Whiskey smagning

Den 11. marts 2016 var der whisky smagning i multirummet. Det var en god oplevelse vi fik. 5 forskelligt smagende whiskyer fra forskellige Skotske producenter.
 
Der var mange spørgsmål som blev grundigt besvaret af Kim, der var stedfortræder for Kurt. Efterfølgende var der mulighed for at bestille flasker med en god rabat.
 
Tak for det.
Syng med aften den 2. marts 2016
 
Igen en dejlig klubaften. Knud Rasmussen kom med sin harmonika, spillede og sang os igennem de dejligste sange fra vores sangskat. Vi siger tak for sangen til Knud.
 
Bedste hilsner Aktivitetsudvalget
 
 
 
Historien om askebægeret
 
Efterlysningen om Birgits loppefund fra Agersø har givet resultat.

Historien er, at Skælskør Amatør-Sejlklub, inviterede både fra Agersø, Nyborg og Korsør, til at sejle om kap i Storebælt den 8 august 1926.
Her deltager 3 både fra Agersø, 2 fra Korsør og et ukendt antal fra Nyborg samt fra Skælskør.
Vinderne bliver 2 brødre fra Agersø - Bådebyggerne Peter og Christian Rasmussen.

Tiden går og familierne gemmer deres trofæ, der overgår til næste generation.
Næste generation igen, rydder op i dødsbo og har ikke nogen relation til forfædrenes trofæ og sætter i 2014 gemmerne på Agersøs lokale loppemarked og det er her Birgit finder trofæet og ser teksten på askebægret.

Det er Eigil - fra Agersø, der har undersøgt historien om førsteprisen fra SAS.
Eigil ville gerne have prisen hjem til museum på Agersø og Birgit syntes det var en fin ide.

Derfor var der mandag den 8. februar 2016 i Skælskør Amatør-Sejlklub en overrækkelse af trofæet, hvor Peter, Birgits mand, overrakte det til Ejner i overværelse af Sten Andreassen der forevigede øjeblikket.

Det er ganske vist, og historien skulle komme i Skælskør Avis samt i Julebogen 2016.
Klubaften 10. februar EL ombord

Martin fra Skælskør Auto Elektro, leverede et foredrag om el ombord og vi blev alle klogere på ohm, volt, watt og ampere.
Det var tilhørere fra Bisserup, Skælskør Baadelaug, Storebælts Småbådsklub og SAS så samarbejdet mellem klubberne fungerer flot.
 
Vi siger mange tak til Martin.
Klubaften Fredag den 29. Januar

Det var en forrygende musikalsk aften i multirummet. Jonas sang og spillede guitar og Ulrik var med på bas.

Vi blev spillet ind i en tid med protester der var og stadig er aktuelle, samt indført i nye melodiske sange. Vi blev forført af gæstesanger Ida, der helt henrivende sang os ind i den spanske sjæl. Vi overgav os helt, da John Jensen spillede på mundharmonika til en medrivende blues.

Vi siger tak for en dejlig aften og håber vi kan gentage den til sommer.
Danske Tursejlere
 
Onsdag den 20. januar, var SBL og 
Danske Tursejlereværter ved en hyggelig klubaften.

Lars fra Tursejlerne fortalte om fordelene ved at være medlem samt at tegne sin bådforsikring igennem Danske Tursejlere.

Vi siger tak for en fin aften.
Aktivitetsudvalget.
Hyggeligt første arrangement i 2016
 
Klubaften onsdag den 6. januar
 
Vi havde en meget hyggelig aften med Dias, billeder, gamle effekter og minder.
En tak til Kallesø og Ole, for de fine gamle dias. Det er et skattekammer og vi må håbe, at de bliver gemt til eftertiden.

Birgit havde et loppefund med. Det er en 1. Præmie fra 1926 trofæ fra Skælskør Amatør-Sejlklub. Trofæet er et hammerslået askebæger i Victoriatin og dekoreret med en bjørn.Aktivitetsudvalget efterlyser viden om hvor det kommer fra. Den nære historie er at det er et loppefund, købt på Agersø og måske lavet af billedkunstneren Just Anders.

Samtidig vil vi minde om næste klubaften, onsdag den 20. januar, hvor Danske Tursejlere fortæller om fordelagtige forsikringer.

Se opslag på nettet og i klubbens opslagskasse.
 
 
 

Julefrokost i Multirummet.

Årets julefrokost blev holdt i vores dejlige multrum.
Der var 31 medlemmer som havde fundet sammen
med hver deres hjemmelavede og velsmagende
anretninger. Aktivitetsudvalget stod for årets bankospil,
med Kaj som suveræn opråber og Lone som kontrollant.
 
 
 
 

Vinter aktiviteter i Skælskør Amatør Sejlklub 2016

Aktivitetsudvalget er nu klar med aktivitets kalender for Januar - Februar - Marts 2016.
 
Aktivitetsudvalget er udvidet med Jette Stein, der sammen med Sussi, har været til møder med Skælskør Bådlaug, Storebælt Småbådsklub, og Danske Tursejlere, for at finde muligheder for samarbejde om fælles aktiviteter.
 
Der er stor interesse for samarbejdet og der er foreløbig kommet 6 fælles arrangementer ud af det. Vi har også arrangementer som er forbeholdt SAS`s medlemmer.
 
Der vil løbende blive annonceret på hjemmesiden om de enkelte aktiviteter.
 
 

Succes på brombærturen

6 både og 11 personer har været på brombærtur til Lohals
den 29. og 30. august. Turen blev gennemført i flot vejr og der
blev i alt plukket næsten 5 kg brombær i skoven.
 
Tormod kogte marmelade som smagte godt til pandekagerne der
blev bagt efter spisningen.

Tak til alle deltagere.

Se billeder her

Fiskekonkurrence

Så er resultaterne klar......Fiskekonkurencen var en fin succes. Med 19 tilmeldte fiskere fordelt i 7 både var er god mulighed for at få fiske med hjem til aftensmaden.
 
For nogle var det det en indbringende dag mens andre fik meget lidt eller sågar slet intet. Alle deltes om fiskene til den fælles aftensmad.
 
Vinderen blev Søren med en torsk på 4.2 kg. På en delt 2. plads blev det Ole og Mogens med torsk på 3.6 kg. Vinderne sejlede alle med Torben i Tjaldur.
 
 

Pinsetur

Aktivitetsudvalgets pinsetur gik i år til Nyborg, hvor 20 medlemmer var samlet. 9 både og 1 bil havde fundet vej til havnen og motorbådsklubbens klubhus. Lørdag aften var der arrangeret fælles grill, med spisning i det lånte klubhus. Alle takker mange gang for lån af motorbådenes klubhus.

Søndag morgen gav aktivitetsudvalget rundstykker og en lille skarp, hvorefter turen gik mod Skælskør. Turen blev afsluttet med middag i vores eget klubhus.
Årets arrangementer

26. marts 2015
Aktivitetsudvalget har igen lagt sig i selen for sæsonen 2015
De planlagte arrangementer er:

25 April             Standerhejsning/Jubilæum
23 – 25 Maj       Pinsetur
23 Juni              Sankthans
29 August          Brombærfest
25 September    Harboe cup
? Oktober          Standernedhaling
21 November     Julefrokost

En aften med minder

12. marts 2015
Aktivitetsudvalget siger tak for en dejlig aften til Marinus, Svend og Jens. 

Stemningen var høj da de ca. 50 medlemmer, der var mødt op, fik en mindemærdig aften med lige dele historier og anekdoter fra tiden i sejlklubben,
Spørge og fortællelysten var stor hos de fremmødte, og latteren var et gennemgående tema.

DBH. Aktivitetsudvalget
 
 

Støtte til sejlklubben

31. oktober 2014
Skælskør Amatør-Sejlklub, har fået et legat på 5.000 kr. fra Holsteinborg Fonde, til hjælp ved etablering af en maritim legeplads. 
Udvalget føler en stor opmundring og siger mange tak. Vi arbejder videre på projektet som vi forventer er klar til sejlsæson start 2015.
 

Julefrokost

24. oktober 2014
Så er det snart tid til året julefrokost i SAS. Aktivitetsudvalget har igen lagt sig i selen for et godt arrangement - læs mere her.

Bådoptagning og standernedhaling


11. september 2014
Der tages både op den 18. oktober. Det betyder at der i perioden fra den 17. oktober kl. 22.00 til den 18. oktober ikke kan parkeres på parkeringspladsen. Kranen og bådstativerne skal have plads, og biler bedes derfor parkeret på græsset i denne periode.
 
Husk at der samme dag er standernedhaling kl. 14.00, hvor aktivitetsudvalget inviterer til hyggeligt samvær og fest.
 
Se mere her

Vinder af fiskekonkurence fundet

25. september 2014
Igen i år har vi afholdt en vellykket fiskekonkurrence. Der var 4 deltagende både og 9 aktive fiskere.

Ved indvejningen var fangsten overvældende og der blev masser af fisk til fryseren samt til de 13 deltager ved aftenens spisning.

1. pladsen og vandrepokalen gik til det gode skib Rikke Rask og skipper Christian, der fangede en torsk på 2.675 kg.

2. og 3. pladsen gik også til Christian, som fik de fine premiere der var skænket af Torben Bakkemose, Junior afdelingen samt kapsejlads udvalget.

Spændende foredrag

17. marts 2014
Et næsten fyldt klubhus fik lørdag den 15/3 et fantastisk indblik i Jan Møllers tur alene rundt om jorden. Efter at have nydt en dejlig frokost, tilberedt af Sussi Petersen, tryllebandt Jan alle de fremmødte og næsten 2 timer forsvandt på ingen tid.
 
Kai-Ole tog et par billeder, som kan ses her

Stor interesse for at høre Lenes drøm

 
Onsdag den 15. januar indledte vi aktivitetsudvalgets program med et imponerende
indblik i Lene Gammelgaards vej til toppen af Mont Everest. Lene delte rigt ud af tanker både før under og efter bestigningen.

Tilslutningen til arrangementet var stor - så stor at klubhuset var fyldt til bistpunktet. - Se bare billederne 1, 2, 34
 
Lene får vi alle lejlighed til at sige hej til senere, da hun nu bor på Basnæs, og har 3 skønne børn som vi får at se på Søstjerneholdet i 2014. Velkommen til Lene - og som meget erfaren  sejler, ved vi at Lene kan blive fristet af en tur på Skælskør Fjord eller vores skønne farvand ligen udenfor.
Aktiviteter i 2018
August: lørdag den 25. Brombærtur
September: 28.- 29.-30. Harboe Cup
Oktober: lørdag den 6. Fiskekonkurrence
Ikke datosat: Både op og Stander ned
November: lørdag den 24. Julefrokost

Husk også Onsdagssejladserne mv.:
Maj 2.-9.-16.-23.-30.
Juni 6.-13.-20.-27.
August 1.-8.-15.-22.-29.
September:
Lørdag den 1. Klubmesterskab
Lørdag den 8. Agersø rundt fra Korsør