Om SAS / SAS VISION, MKS og DS Strategi
Læs strategirapporten fra DS
26. februar 2011

Strategiarbejdet i DS er i første omgang afsluttet med en rapport indeholdende de samlede tanker fra alle udvalgene. Nedenfor kan du finde rapporten og alle delrapporterne.

Vision præsenteret på MKS møde

10. juni 2010
Bestyrelsen deltager aktivt i Slagelse kommunes projekt 'Maritimt Knudepunkt Slagelse' - eller bare MKS. Vi har senest deltaget i et møde direkte om havnene i Skælskør.
 
På dette møde fremlagde vi vores ideer - og vi var også blevet bedt om at komme med 'vilde ideer', så hvis nogen syntet dette er vildt eller overdrevet, så er det bevidst.
 
Præsentationen kan ses her.
 
 

VISION for Skælskør Amatør Sejlklub

 
27. april 2010
 
 Vi har i bestyrelsen arbejdet med hvor vi ser vores klub bevæge sig hen de kommende år. I den forbindelse har vi udarbejdet et udkast til VISION 2015 for Skælskør Amatør Sejlklub.
 
Vi er meget interesserede i en åben dialog med alle medlemmer om dette udkast og de tanker, som alle måske går og pusler med. Vores tanke er at vi på et senere tidspunkt, evt. en ekstraordinær generalforsamling, hvor vi også taler toiletter m.m. tager dette emne op til drøftelse.
 
Men indtil da opfordres alle medlemmer til at tage del i dialogen og vi taler gerne om udkastet i klubben, hører om meninger på mail eller i telefonen.
 
Visionen findes her.
 
 

Medlemsundersøgelse 2009.

Bestyrelsen har i forbindelse med projektet om Søsportscenter, foretaget en medlemsundersøgelse.
 
Resultat af medlemsundersøgelsen kan ses her.